Bartenderskola i norden

Det är för många en dröm att någon gång i livet utbilda sig till bartender. Detta är en rolig erfarenhet, som dessutom gör att man kan jobba runt hela världen. Många läser till bartender på en bartenderskola för att sedan resa och försörja sig dit de kommer. I norden finns en bartenderskola där du efter utbildningen kan kalla dig för en expertutbildad bartender.

Denna bartenderskola ser nämligen alltid till att du, när utbildningen är slut, blir en bartender med kunskap på internationell nivå. Alla lärare har minst 10 års erfarenhet av bartenderyrket, vilket är en trygghet för dig, så att du alltid kan få den vägledning som du behöver. På bartenderskolan är du garanterad att få en full utbildning. Du kommer att lära dig allting ifrån gästpsykologi och bemötande av olika typer av gäster samt alla situationer som kan uppkomma. Utbildning ges även i att skapa alla typer av exotiska drinkar och att göra dem på ett stilfullt sätt.

Värdesätter kunskap.

Du kommer att kunna imponera på dina framtida arbetsgivare efter att ha läst på denna bartenderskola, så att du är garanterad att kunna få ett arbete. När du läser på bartenderskolan som finns i norden, är kurserna sex veckor långa. Två av dessa veckor är praktik, så att du får all den erfarenhet som du behöver för att komma ut i arbetslivet. Du kommer vara förberedd inför allting och redo för att ta ställning bakom baren överallt i världen när du slutfört utbildningen.

Du får även kunskap inom kulturella skillnader och hur det ser ut när du jobbar i olika delar av världen. Det läggs även stor vikt vid att du ska kunna dina rättigheter som bartender i Sverige. Du ska kunna möta krögarnas krav till 100 procent och du ska alltid känna att du har kunskapen och erfarenheten för att klara av alla jobb som bartender, vilka finns ute på arbetsmarknaden.

Posted in Okategoriserade | Comments Off on Bartenderskola i norden